تلفن تماس 021-33910725
ساعات کاری

شنبه تا پنج شنبه 20:00 - 8:00

آدرس

خ امیرکبیر،ناظم الاطبا،پاساژ مشرقی پلاک11

پارچه نسوز فایبرگلاس

Author

پارچه نسوز فایبرگلاس

پارچه نسوز فایبرگلاس از الیاف شیشه یا همان فایبرگلاس بافته می شود . در این پارچه ، الیاف فایبرگلاس به عنوان تقویت کننده و مواد پلیمری به عنوان زمینه مورد استفاده قرار می گیرد .

فایبر گلاس به دلیل کاربرد فراوان ، از جمله مواد پرمصرف در 20 سال اخیر بوده است . با توجه به الیاف به کار رفته در تولید آن ، حرارتی در محدوده 450 تا 800 درجه سانتیگراد را تحمل می کند .

از ویژگی های این پارچه می توان به خاصیت عایق حرارتی ، عایق الکتریکی ، ضد زنگ بودن ، مقاومت مکانیکی بالا و همچنین خاصیت ضد اکسید شدن این پارچه نسوز اشاره کرد . پارچه فایبر گلاس دارای انوع مختلفی از نظر نوع تولید و تنوع می باشد .

تماس با ما

پارچه نسوز فایبرگلاس

البته نحوه بافت و همچنین رنگ و عرض و تحمل حرارت هم از دیگر فاکتور های این پارچه می باشد که سبب شده امروزه ما پارچه نسوز فایبرگلاس را در ابعاد و اندازه ها و انواع گوناگون در اخیار داشته باشیم . پارچه نسوز فایبرگلاس در محیط های شیمیایی هم از خود بهترین عملکرد را نشان داده تا در محیط های آزمایشگاهی هم یکی از پر استفاده ترین محصولات باشد . همچنین عایق حرارتی بسیار مناسبی نیز به شمار می آید . به دلیل وزن بسیار سبک خود در زمینه های دوخت و بافت لباس های نسوز مانند لباس های آتش نشانان هم به خوبی مورد استفاده قرار می گیرد .

پارچه نسوز فایبرگلاس در انواع موارد آزمایشگاهی ، پرده های حرارتی ، تهیه انواع لباس ، کاور و دستکش های نسوز ، تولید انواع ماسک های حرارتی و ساخت کامپوزیت مورد استفاده قرار می گیرد . از موارد استفاده پارچه فایبرگلاس فقط به همین چند مورد اکتفا می کنیم ؛ زیرا به دلیل قابلیت های بسیاری که در پارچه فایبر گلاس وجود دارد باید در مقاله ای جداگانه به بررسی ابعاد دیگر این محصول بپردازیم .

لازم به ذکر است که نسوز صنعت پارس توانایی ارائه پارچه نسوز فایبرگلاس در ضخامتهای 0.1 ( 100  گرمی ) ،  0.2  ( 200  گرمی ) ،  0.43  ( 430  گرمی ) ،  0.5  ،  1  ،  2  و  3  میلیمتر و در ابعاد و اندازه های متفاومت را به شما مشتریان محترم دارد .

کاربرد پارچه نسوز فایبرگلاس:

  • تهیه و دوخت انواع لباس و دستکش های نسوز صنعتی و همچنین دوخت لایه اصلی انواع لباس های آتش نشانی
  • استفاده گسترده در صنایع پتروشیمی ، نیروگاه ها ، صنعت کوره سازی در کاربردهای مختلف مانند تشک، عایق حرارتی، عایق الکتریکی، صدا ، پرده حرارتی و . . .
  • پوشش بسیار مناسب جهت جلوگیری از آسیب های ترکش های جوشکاری
  • بهترین انتخاب جهت عایق بندی انواع اگزوز و هدرز
  • مناسب جهت تقویت انواع کامپوزیت های مقاومتی
  • متریال اولیه برای ساخت پارچه های زیر :
  • پارچه های سیلیکون پوشش داده شده
  • Intumescent پارچه پوشش داده شده
  • پارچه های مقاوم در برابر آب
  • پارچه ورمیکولیت پوشش داده شده
  • لازم ذکر است که پارت صنعت رحیمی قادر به ارائه انواع پارچه ها نسوز در ابعاد و اندازه های استاندارد متناسب با نیاز شما مشتریان محترم می باشد .

دیتا شیت پارچه نسوز فایبرگلاس

مشخصات فنی پارچه فایبرگلاس

 

Temperature (oC)1 Width (mm)1 Thickness (mm)1
C-Glass1 E-Glass1
450>= 550>= 2000 ~ 1000 5.0  ~ 0.2

بررسی پارچه نسوز فایبرگلاس

بررسی پارچه نسوز فایبرگلاس توسط متخصصین پارت صنعت رحیمی :

فایبرگلاس یک ماده کامپوزیت سبک وزن است و برای تولید بسیاری از محصولات مورد استفاده قرار میگیرد . اگر چه فایبرگلاس در مقایسه با فیبر کربن قوی و سخت نیست ، اما شکننده تر ظاهر می شود  و مواد اولیه آن بسیار ارزان تر می باشد . وزن فایبرگلاس نیز از بسیاری از فلزات سبک تر می باشد و می تواند به راحتی به شکل های پیچیده تبدیل شود. کاربردهای فایبر گلاس شامل هواپیما، قایق و اتومبیل می باشد . اما در این صفحه به بررسی یکی از محصولات ساخته شده از فایبرگلاس می پردازیم . پارچه نسوز فایبرگلاس یکی از  پرفروش ترین  مواد نسوز به حساب می آید .

ساختار پارچه نسوز فایبرگلاس : ساده تر از هر آن چیزی که فکرش را بکنید:

همانطور که از نام این محصول پیداست ، ساختار اصلی این پارچه نسوز ، از الیاف شیشه و یا فایبرگلاس تشکیل شده است . الیاف شیشه ( فایبرگلاس ) برای قرن هاست که تولید میشود اما تولید به صورت رشته ای ( الیاف ) و استفاده از این رشته های برای تولید پارچه نسوز فایبرگلاس به طور تصادفی در سال 1932 صورت گرفت . این کشف بسیار مهم زمانی صورت گرفت که پژوهشگر در اوونز ایلینوی ، یک جت هوا فشرده را در یک جریان شیشه ای مذاب و الیاف تولید کرد . این روش تولید منسوجات فایبرگلاس برای اولین بار در سال 1933 مورد استفاده قرار گرفت. اوونز با شرکت کورنینگ در سال 1935 پیوست و این روش توسط اوونز و کورنینگ به نام فایبرگلاس نامگذاری شد . الیافی که برای تولید انواع پارچه فایبرگلاس مورد استفاده قرار میگیرد ، بیشتر از نوع ای گلس ( E glass ) و سی گلس ( C glass ) می باشند .

تفاوت این الیاف با یکدیگر مقاومت در برابر مواد شیمیایی می باشد . نوع سی گلس ( C glass ) قادر به کارکرد در محیط های اسیدی و بازی است و نوع ای گلس ( E glass ) بیشتر مصارف عمومی دارد . این الیاف به صورت رشته ای ابتدا به دستگاه های ریسندگی بافت نخ نسوز هدایت می شوند . در این دستگاه ها این الیاف به صورت رشته هایی به ضخامت 0.5 میلیمتر بافته میشوند ، که اکثر کارشناسان این رشته ها را نخ های نسوز می نامند . پس از آماده شدن نخ های نسوز فایبرگلاس  ( که در بخش اصالت این محصول به طور کامل توضیح داداه ایم )، نوبت به بافت پارچه می رسد و تنوع بافت پارچه نسوز فایبرگلاس بسیار زیاد است .

پارچه های فایبرگلاس در انواع ضخامت ها بافته می شوند ؛ اما بیشترین ضخامت هایی که پارچه فایبرگلاس مطابق آن بافته می شود : 1.5 میلیمتر ، 3 میلیمتر ، پارچه فایبرگلاس  100 گرمی  و پارچه فایبرگلاس 200 گرمی می باشد . نوع بافت این پارچه ها نیز با یکدیگر تفاوت دارد و در 3 نوع : تارو پود ، مورب و ساتین بافته می شوند . مهمترین و پر فروش ترین انواع پارچه فایبر گلاس ؛ ای گلس ( E glass ) و سی گلس ( C glass ) می باشد .

جهت خرید و مشاوره رایگان

ویژگی های پارچه نسوز فایبرگلاس:

  • تحمل حرارت : تحمل حرارت یکی از مهمترین ویژگی های پارچه نسوز فایبرگلاس به حساب می آید .
  • نوع بافت : ساتین ، تارو پود ، تی اس سی ، مورب
  • قابلیت کارکرد در محیط های شیمیایی : پارچه فایبرگلاس در نوع سی گلس ( C glass ) قادر به انجام تمامی وظایف خود در محیط های اسیدی و نیمه اسیدی و همچنین قلیایی و نیمه قلیایی می باشد .
  • مقاومت مکانیکی بالا ( مقاومت مناسب در برابر کشش )
  • ستحکام عالی ، سوزن پذیری بسیار مناسب
  • شکل پذیری عالی جهت دوخت انواع منسوجات نسوز
  • حفظ ساختار در دمای – 50 درجه سانتیگراد
  • ضد زنگ ، فاقد هرگونه مضرات زیست محیطی