تلفن تماس 021-33910725
ساعات کاری

شنبه تا پنج شنبه 20:00 - 8:00

آدرس

خ امیرکبیر،ناظم الاطبا،پاساژ مشرقی پلاک11

پارچه نسوز سیلیکون

Author

پارچه نسوز سیلیکون

پارچه نسوز سیلیکون از پارچه فایبرگلاس آغشته به رزین سیلیکون ساخته می شود . پارچه فایبر گلاس قادر به تحمل حرارتی تا حدود 650 درجه سانتیگراد است و نیز از خاصیت عایق الکتریکی بودن نیز برخوردار بوده و در محیط های شیمیایی هم می تواند یکی از اولین گزینه های مورد انتخاب باشد .

رزین سیلیکون در این محصول سبب شده تا الیاف پارچه فایبر گلاس در هوا پخش نشده و استحکام آن حفظ گردد .

تماس با ما

پارچه نسوز سیلیکون

پارچه نسوز سیلیکون از پارچه فایبرگلاس آغشته به رزین سیلیکون ساخته می شود . پارچه فایبر گلاس قادر به تحمل حرارتی تا حدود 650 درجه سانتیگراد است و نیز از خاصیت عایق الکتریکی بودن نیز برخوردار بوده و در محیط های شیمیایی هم می تواند یکی از اولین گزینه های مورد انتخاب باشد . رزین سیلیکون در این محصول سبب شده تا الیاف پارچه فایبر گلاس در هوا پخش نشده و استحکام آن حفظ گردد . از دیگر مزایایی که سیلیکون به این پارچه داده است می توان به ضد آب شدن ، دوام و مقاومت حرارتی و کششی ، مقاومت در برابر تمام مواد شیمیایی ، اسیدی ، قلیایی و غیره اشاره کرد .

البته میزان تحمل حرارت روکش سیلیکونی در این محصول تا  300  درجه سانتیگراد است . پارچه نسوز سیلیکون به دو صورت یک رو و دو رو سیلیکون تولید می گردد ؛ بدین صورت که یک طرف و یا هر دو طرف پارچه نسوز فایبر گلاس به رزین سیلیکون آغشته می شود . پارچه نسوز سیلیکونی به برزنت نسوز نیز معروف است .

از ویژگی های این پارچه میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • نچسب
  • مقاومت در برابر ساییدگی و خراش
  • مقاومت عالی در محیط شیمیایی
  • عایق الکتریکی ، حرارتی ، نور ، UV ، هوا
  • ضد آب
  • بادوام و دارای مقاومت حرارتی و کششی
  • قابل استفاده در محیط قلیایی و اسیدی
  • و ...
  • لازم ذکر است که پارت صنعت رحیمی قادر به ارائه پکینگ آب بندی با مقاطع چهارگوش و در ابعاد و اندازه های استاندارد متناسب با نیاز شما مشتریان محترم می باشد .

بررسی پارچه نسوز سیلیکون

بررسی پارچه نسوز سیلیکون توسط متخصصین پارت صنعت رحیمی :

سیلیکون، همچنین پلیسیلوکسان نامیده می شود، هر یک از کلاس های متفاوتی از مایعات، رزین ها و یا الاستومر ها بر اساس سیلوکسان های پلیمریزاسیون، مواد تشکیل دهنده مولکول هایی هستند که از زنجیر ساخته شده از سیلیکون متناوب و اتم های اکسیژن تشکیل شده اند. انسداد شیمیایی آنها، مقاومت در برابر آب و اکسیداسیون و پایداری در هر دو دمای بالا و پایین، منجر به طیف گسترده ای از کاربردهای تجاری از گریس های روغنکاری به عایق الکتریکی سیم و ایمپلنت های پزشکی شده است.

پلی سیلوکسان ها به صورت مایعات، رزین ها یا الاستومرها بسته به وزن مولکولی پلیمرها و میزان اتصال زنجیره های پلیمری تولید می شوند. مایعات پلی سیلوکسان بدون مولکانی، کم مولکولی، به طور جدی به تجزیه با گرما، آب، یا اکسید کننده ها پایدار هستند و از عایق الکتریکی خوب برخوردار هستند. آنها روان کننده های عالی و مایع های هیدرولیکی، و همچنین امولسیون ها را برای به دست آوردن دفع آب به منسوجات، کاغذ و مواد دیگر می سازند. رزین های سیلیکون در پوشش های محافظ و لاک الکل های الکتریکی استفاده می شود.

سیلیکون برای اولین بار توسط شیمیدان انگلیسی استنلی کیپین در سال 1927 به عنوان پلیمر شناخته شد. چون کیپین فکر می کرد که ساختار بخش تکراری ضرورتا کتون است به طور اشتباه آنرا سیلیکون خواند نامی که ماندگار شد. در سال 1940 شیمیدان آمریکایی یوجین جورج در آزمایشگاه شرکت جنرال الکتریک در Schenectady، N.Y.، ایالات متحده، سیلوکزان متیل را فراهم آورد که به عنوان اساس روش پلیمریزاسیون مدرن باقی مانده است. در همین حال، محققان Corning Glass در حال تحقیق در زمینه تولید سیلیکون بودند و در سال 1943 کورنینگ و شرکت شیمیایی داو شرکت Dow Corning را برای تولید محصولات سیلیکون تشکیل دادند.

سیلیکون ها خانواده متنوعی از مواد با کارایی بالا هستند که حاوی سیلیان های واکنشی، مایعات سیلیکون و پلیمرهای سیلیکونی هستند که به طور گسترده ای در انواع محصولات مصرفی و صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند. این مواد مزایای اساسی در بخش های اصلی اقتصاد ما، از جمله مراقبت های بهداشتی، هوا فضا، مراقبت شخصی، الکترونیک، حمل و نقل و ساخت و ساز را فراهم می کند.

لاستیک سیلیکون دارای مقاومت خوبی در برابر گرما، سرما، الکتریسیته و غیره است. در ضمن، در مقایسه با سایر لاستیک ها، مقاومت لاستیک سیلیکون کم است. پارچه کامپوزیت سیلیکون، این نواقص را می تواند برای پاسخگویی به نیازهای برخی موارد خاص بهبود دهد.

پارچه نسوز سیلیکون پارچه فایبرگلاسی است که یک یا هر دو روی آن به سیلیکون آغشته شده است. این پارچه از فایبرگلاس بدون آزبست نوع E-glass ساخته شده است. این محصول ساختمانی انعطاف پذیر و توان کشسانی بالایی دارد. استفاده از رزین سیلیکون در پارچه فایبرگلاس باعث دوام بیشتر عملکرد بهتر و جابجایی بهتر شده یعنی الیاف فایبرگلاس استحکام بیشتری دارند و در هوا پراکنده نمی شوند. این پارچه از دمای -50 تا دمای +250 درجه را تحمل می­کند و مقاومت خوبی در برابر آب و روغن دارد.

عیب این پارچه در این است که ساییدگی سطح آن بیشتر از نوع آغشته به تفلون است اما بعضی از موادی که به تفلون می­چسبند بر روی سطح سیلیکونی نمی­چسبند. فایبر گلاس دارای مقاومت خاصی حتی بالاتر از فولاد است. بنابراین، آن را به خاطر کارایی بالا استفاده می کنند. فایبر گلاس یک عایق الکتریکی خوب حتی در ضخامت کم است. از آنجا که فایبرگلاس مواد معدنی است، به طور طبیعی غیر قابل احتراق است. این محصول شعله را پخش یا پشتیبانی نمی کند. هنگامی که در معرض گرما قرار می گیرد، دود یا مواد سمی تولید نمی شود. فایبر گلاس به تغییرات دما و رطوبت حساس نیست. ضریب ضعیفی از گسترش خطی دارد. فایبر گلاس می تواند اندازه های مختلف داشته و توانایی ترکیب با بسیاری از رزین های مصنوعی و ماتریس های خاص معدنی مانند سیمان داشته باشد. فایبر گلاس پوسیدگی ندارد و در برابر جوندگان و حشرات مقاوم است. فایبر گلاس دارای هدایت حرارتی کم است و آن را در صنایع ساختمان بسیار مفید است. این ویژگی فایبر گلاس آن را برای پنجره های الکترومغناطیسی مناسب می سازد. پارچه فایبر گلاس برای برنامه های کاربردی عایق در پتو های عایق حرارتی متحرک و فلنج ثابت بر روی پتو استفاده می شود. همچنین با استفاده از پارچه های پشم شیشه ای با لاستیک سیلیکون و PTFE پوشیده از اتصالات انعطاف پذیر با دمای بالا تولید می شود. پارچه فایبر گلاس مواد مورد استفاده در صنعت پتو نسوز است. قیمت ارزان، دوام و کارایی آن باعث محبوب تر شدن آن برای استفاده در برابر گرما یا شعله شده است. سایر استفاده ها: محافظ در جوشکاری، عایق، مهر و موم، محافظ حرارتی و محفظه، مهر و موم درب کوره، پتو نسوز اضطراری، ماشین آلات، حفاظت از پرسنل، لباس ایمنی و غیره.

تماس مستقیم با فایبرگلاس باعث خارش و سوزش پوست ، چشم ، بینی و گلو می شود. ممکن است افراد سرفه کنند و این اتفاق ناشی از اثر آلرژیک نیست و برخی افراد نسبت به دیگران حساسترند.