در سال 1950 دیگر برای تمامی کشور های صنعتی روشن شده بود که ، آزبست با توجه به ویژگی ها و مضراتی که در خود دارد ، در یک دوراهی عدم تولید و یا اصلاح ساختار قرار دارد . در صورت عدم تولید پکینگ های آزبستی ، بسیاری از کشور های صنعتی و نیمه صنعتی در دنیا متحمل ضرری عظیم و حتی ورشکستگی قرار میگیرفتند .
برای همین تمامی دنیا راه حل دوم یعنی اصلاح شیوه تولید پکینگ های آزبستی را انتخاب کردند . الیاف آزبست به سبب ساختار شمشیری شکل خود ( که زیر میکروسکوپ به راحتی قابل مشاهده است ) و همچنین غبار موجود بر روی این الیاف برای سلامتی انسان و همچنین محیط زندگی او بسیار مضر است ، پرا که سبب بروز انواع بیماری های خطرناک مثل سرطان ریه خواهد شد .
اولین کشور هایی که در صدد اصلاح ساختار و تولید پکینگی جدید برآمدند عبارت بودند از : هند ، آلمان و ایتالیا که در سطح بسیار وسیعی و با هزینه های هنگفتی سعی در تولید محصولی جدید با ویژگی های آزبست داشتند . اما اولین کشوری که به این مهم دستیافت ، اوکراین بود . این کشور در سال 1990 اولین پکینگ های آزبستی اصلاح شده را تحت عنوان نام آزبست آغشته به تفلون به تمامی دنیا صادر کرد
همان طور که از نام این محصول پیداست ، پکینگ نسوز آزبست آغشته به تفلون ؛ از الیاف آزبست و همچنین مایع تفلون تهیه و بافته شده است . پکینگ آزبست آغشته به تفلون در سال 1990 در جهت اصلاح و برطرف کردن معایب پکینگ های آزبستی توسط کشور اوکراین ساخته شده است .
البته کشورهای صنعتی بزرگ در زمینه تولید پکینگ های آب بندی مثل : هند ، آلمان و ایتالیا اکنون از مهمترین کشورهای صادر کننده این محصول به حساب می آیند . الیاف آزبست در این پکینگ آب بندی جزو یکی از خالصترین مواد بر روی کره زمین به شمار می آیند .
این الیاف به آزبست سفید معروف اند . درصد خلوص این الیاف نسوز 100 می باشد ، به طور دقیق تر باید بگوییم که الیاف نسوز به کار رفته در این محصول کاملا از جنس آزبست هستند و مرغوب ترین آزبست در بین تمامی پنبه های کوهی شناخته می شود . در ابتدای کار ، الیاف آزبست به صورت رشته های 10 تایی و حتی 15 عددی به ضخامت 1 میلیمتر یه یکدیگر تابییده و متصل میشوند .
سپس محلولی از تفلون مایع ( PTFE ) آماده شده و در دمای + 350 درجه این الیاف به مایع تفلون آغشته می شوند . برای حفظ ثبات بیشتر الیاف موجود در پکینگ شیر تفلون ، الیاف آغشته شده در سردخانه به مدت 6 الی 12 ساعت و در دمای -60 درجه سانتیگراد قرار میگیرند . دلیل دیگر برای قرار گیری الیاف این محصول در سردخانه ، مهار کامل غبار و همچنین الیاف آزبست می باشد . پس از اتمام زمان قرار گیری در سردخانه ، الیاف آزبست ، تبدیل به نخ نسوزی منسجم و انعطاف پذیر می شوند . سپس این نخ های نسوز به دستگاه های بافت پکینگ منتقل شده و در پایان سفر سخت خود به صورت پکینگ های آب بندی با مقطع چهار گوش و در ابعاد 4*4 تا 25*25 میلیمتر بافته می شوند .
آزبست :
آزبست در علم زمین شناسی با نام های کانی نامهربان و پنبه کوهی شناخته میشود . آزبست در اصل یک کانی از جنس سیلیکات و ساخته شده از ماگما و نوعی سنگ آذرین بلورین است . دلیل اصلی شکل مولکول بلوری و تیغه ای آزبست نیز همین سنگ آذرین می باشد . مواد اصلی تشکیل دهنده این سنگ آذرین از منیزیوم و سیلیسیوم می باشند . از مهمترین ویژگی که آزبست دار میتوان به تحمل گرمای بسیار مناسب این محصول اشاره کرد . متخصصین میزان این تحمل حرارت را در شرایط ماکسیمم 800 درجه ، در شرایط کار : 550 تا 650 درجه و در شرایط مینیمم تا 300 درجه سانتیگراد تخمین زده اند به همین دلیل آزبست ماده اولیه تشکیل دهنده بسیاری از محصولات به حساب می آید . اما مهمرین بحثی که پیرامون آزبست وجود دارد ؛ آسیب های زیست محیطی این محصول است . الیاف و غبار آزبست کنترل نشده سبب بروز انواع بیماری های تنفسی مانند سرطان ریه در انسان خواهند شد . البته نوع کنترل شده این الیاف و همچنین استفاده از آزبست در مکان هایی که انسان با آن سروکار ندارد ، بلامانع است .
تفلون :
تفلون از مهمترین وتجاری ترین پلیمر های موجود در جهان به حساب می آید . مهمترین تولید کننده تفلون های تجاری شرکت دوپونت می باشد . تفلون در سال 1938 کشف شد . این پلیمر با چگالی 2.2 گرم بر سانتیمتر مکعب و همچنین نقطه ذوب 327 درجه سانتیگراد ، بهترین گزینه جهت کامل کردن فرآیند آب بندی در پکینگ های نسوز است .